Betygsatt 4.8 baserat på över 1,000 nöjda kunder.

Få en individuell prognos för viktnedgång!

De system NexaSlim har ger riktiga resultat som är bevisade genom studier. Utifrån den data du anger så kan vi beräkna hur lång tid det mest sannolikt kommer att ta för dig att nå din önskade mål-vikt!

Betygsatt 4.8 baserat på över 1,000 nöjda kunder.

Få en individuell prognos för viktnedgång!

NexaSlim applikationen är framgångsrik och har bevisats genom studier. Utifrån dessa uppgifter kan vi beräkna hur lång tid det troligen kommer att ta för dig att nå din önskade vikt.

Ta reda på hur mycket vikt du förmodligen kan gå ner i vikt med en NexaSlim-applikation.

Ta reda på om NexaSlim är lämpligt för dig personligen och hur mycket tid du behöver.

Du kan i nuläget använda NexaSlim receptfritt

Svara På Frågorna Nedan För Att Komma Igång!

1 2 3
Ditt kön:
Din ålder:

Din information är säker hos oss.

Vikt:
KG
Målvikt:
KG
Höjd:
CM

Din information är säker hos oss.

Hur Motiverad Är Du Att Gå Ner I Vikt?
Tränar du för närvarande?

Din information är säker hos oss.

Ditt personliga produktrekommendation

Betygsatt 4.8 baserat på över 1,000 nöjda kunder.

 • Före
  Efter
  Fantastisk produkt

  Jag vill säga ett stort tack till alla hos NexaSlim. Inte bara har jag äntligen fått den kropp som jag har drömt efter, utan jag är också helt otroligt nöjd med den service jag fått! Nästa sommar så kommer jag äntligen kunna vara på stranden utan att skämmas över min mage! Tusen tack NexaSlim, ni är bäst!

  Max Verifierad Kund

 • Före
  Efter
  Fantastisk produkt

  Jag avskyr gymmer och är inte någon som gillar konditionsträning. Så av slumpen på TV såg jag en reklam för denna bantningsprodukt och tänkte och beställde NexaSlim. Direkt jag fick paketet så började jag med det, och min hunger försvann! Inte på ett obekvämt sätt, utan på ett sätt som jag ändå hade energi och för mitt arbete och mådde bra trots kostförändringar. Och det bästa av allt är att jag har tappar över 15 kg hittils och älskar allt med NexaSlim hittills! Jag kommer fortsätta med det tills 15kg mer är borta!

  Franziska Verifierad Kund Kunde

 • Före
  Efter
  Fantastisk produkt

  Jag lyckades äntligen gå ner över 20 kg!. NexaSlim har gjort mig till en ny person, där shopping äntligen är roligt igen (och TRE storlekar mindre!!) och mitt självförtroende är på topp! Allvarligt talat, prova detta själv, för jag önskar att jag hittade detta långt innan då jag kämpade med min övervikt!

  Laura Verifierad Kund

 • Före
  Efter
  Fantastisk produkt

  Jag fick reda på NexaSlim via internet och var tvungen att prova det. Jag var väldigt skeptisk först då jag kämpat i flera år med att ha velat få ner i vikt, men hittills har allt känts för besvärligt. Men här skiljde sig NexaSlim. Detta var snabbt och effekten förvånade mig enormt, där redan efter 14 dgar såg jag en betydlig skillnad och kände mig superbra!. Nu efter tre månader så har jag lyckats nå min idealfigur utan att behöva svälta mig själv. Jag är över molnen hur nöjd jag är!

  Anna Verifierad Kund

 • Före
  Efter
  Fantastisk produkt

  Jag är helt sjukt imponerad av den här! Först var jag väldigt, väldigt skeptisk, men nu efter att ha använt Nexa Slim i fyra månader så kan jag knappt tro mina ögon. Jag har blivit en ny, smalare person. Mina bekanta är allihopa lika chockade som mig över min viktnedgång och vill att jag ska lära dom hur jag gjorde! Jag kan med gott samvete rekommendera detta till alla.

  Sofia Verifierad Kund

 • Före
  Efter
  Fantastisk produkt

  Många säger nuförtiden att män inte är ytliga, vilket jag tycker är helt fel. Jag har skämts över min vikt i många år, så på en rekommendation av en vän så köpte jag NexaSlim och började omedelbart med mitt program. Det jag kan säga är att jag har gått från att ses som “för fet” till att ha en figur jag älskar!

  John Verifierad Kund

 • Före

  Efter

 • Före

  Efter

 • Före

  Efter

Få reda på hur mycket du kan få ner i vikt med ett NexaSlim-program.

Få reda på om NexaSlim är rätt för just dig och hur lång tid du behöver!

NexaSlim är ej receptbelagt och kan användas redan idag!.